Mangler du personlige gaveideer?

Mangler du personlige gaveidéer?  -  find inspiration til gaven her

Nogle gange kan det være stress fremkaldende at finde den perfekte gave, der både er personlig, unik og anderledes. Det gælder uanset om du er på udkig efter en gave til far, en gave til mor eller gaven til din kone, kæreste eller mand. Har du ofte denne udfordring, når du skal købe en gave? Så læs videre her.

Gaveidéer til manden eller kvinden der har alt

Du kender det sikkert godt, du står og skal købe gaven til manden der har alt, og på ønskesedlen står der kun sokker og underbukser. Sådan er det hver gang det er fødselsdag eller jul. Det er ikke ligefrem den mest spændende og personlige gave at give eller modtage og det er svært at finde på nye gaveidéer år efter år. Udfordringen kan være den sammen når du som mand, skal købe gaven til din udkårne. Skal det være den samme parfume, som sidste år eller noget undertøj, som alligevel altid bliver byttet? … nej vel

Giv en unik gave til den du holder af

Hvad med at prøve noget nyt? Giv en gave som modtageren kan få glæde af i mange år fremover!

Med en personlig karikaturtegning, giver du en gave, som med garanti vil give et smil på læben hos modtageren og som vil kunne pryde hjemmet i mange år fremover. Det er supernemt at købe den perfekte gave. Det eneste du skal gøre, er at gå ind på justkarikaturs hjemmeside og bestille karikaturen ved at uploade et billede af den, der skal pryde tegningen. Det hele kan gennemføre online. Vil du gerne have, at modtageren selv skal have mulighed for at vælge det billede, der skal laves en karikatur af, kan du også give et gavekort til Just karikatur. Tegningerne er af meget høj kvalitet og 100% håndtegnede!

Den perfekte gaveidé til brylluppet eller sølvbrylluppet

En karikaturtegning egner sig dog ikke kun til fødselsdagsgaver eller julegaver. Det er også en perfekt gaveidé til jubilæumsgaven til kollegaen der runder 25 år i firmaet, en personlig bryllupsgave til brudeparret, eller når 25 års gifte-mål skal fejres med sølvbryllup, -eller måske skal gaven gives til guldbrudeparret? Uanset hvilken begivenhed der skal fejres, vil en personlig karikaturtegning eller et gavekort til en tegning give et minde, som modtageren eller modtagerne kan kigge på i mange år fremover og mindes den store dag.

Du er hermed tilmeldt vores nyhedsbrev
Denne mail er allerede tilmeldt.
Nyhedsbrev