Black Friday, CyberMonday og Singles Day

Udsalgsdage hitter hos forbrugerne

Tidligere var det på butikkernes januarudsalg, at der var mulighed for at gøre en god handel. Det er det såmænd stadigvæk, men nu er der også kommet en række store udsalgsdage til, som primært ligger i november måned. De store internationale udsalgsdage, hedder Black Friday, CyberMonday og Singles Day og disse dage har for alvor fået tag i forbrugerne. Vi shopper og køber ind som aldrig før og ofte sker det på nettet og i de fysiske butikker.

Er du på udkig efter en billig men unik gave på tilbud og udsalg, så har vi et tip til dig i denne artikel 😊


 

Billige Black Friday tilbud

Black Friday afholdes i 2020 den 27. november. Det er dagen, hvor du har mulighed for at gøre gode handler, når julegaverne skal i hus. På denne dag har mange mennesker derfor travlt med at kigge efter gode tilbud på nettet. En anden populær udsalgsdag er ”Singles day”, der afholdes den 11. november. Dette er ligeledes en stor udsalgsdag i mange lande, hvor varerne sættes ned i pris og der er gode muligheder for alle tilbudsjægere.

Køb 100% unikke gaver på tilbud og udsalg

Nogle gange har vi en tendens til at købe gaver ind blot fordi de er på tilbud, uden at tænke om det er en spændende og unik gave at modtage. Vil du gerne give en unik gave eller vil du gerne forkæle dig selv, så er en karikaturtegning fra Justkarikatur lige noget for dig. Her får du, eller den du giver en gave, nemlig et minde for livet. Vi tegner karikaturtegningen ud fra kundens eget billede og vi gør det i hånden, således at resultatet bliver helt unikt. Karikaturtegningen er perfekt som gave til enhver lejlighed. Du har også mulighed for at give et gavekort til en karikaturtegning, så kan modtageren selv vælge det billede, som karikaturen skal laves ud fra.  

Køb en personlig gave på tilbud under januarudsalget

Hos justkarikatur er vi selvfølgelig også med på udsalgs-noderne, så i januar måned tilbyder vi 10% rabat på vores fantastisk populære karikaturtegninger. Du kan derfor med fordel bestille en karikaturtegning lige nu, hvad enten du vil have en tegning selv, eller du vil give et minde for livet i gave. På vores hjemmeside kan du finde rabatkoden du skal bruge for at få en billig karikaturtegning på tilbud!

 

Du er hermed tilmeldt vores nyhedsbrev
Denne mail er allerede tilmeldt.
Nyhedsbrev