For virksomheder

Markedsfør din virksomhed med sjove illustrationer

Vil du gerne give markedsføringen af jeres virksomhed et pift og et humoristisk tvist, så kan justkarikatur hjælpe jer. Vi leverer nemlig grafisk design i verdensklasse, som med garanti vil øge synligheden for din virksomhed.

Det giver ofte rigtig stor markedsføringseffekt og synlighed hvis du kan præsentere din virksomhed og dit produkt med en grafisk illustration. Illustrationen kan både anvendes i dit logo eller som en del af det content, du anvender på de sociale medier eller i reklamer.


Illustrationer til de sociale medier

I dag er synlighed på de sociale medier meget vigtigt for stort set alle virksomheder. Det er på de sociale medier, at virksomheder har mulighed at interagere med kunder og nå nye kundesegmenter. Derfor er det også vigtigt, at virksomheden visuelt skiller sig ud fra mængden og ikke drukner i strømmen af opslag og reklamer der findes på de sociale medier. Når du præsenterer din virksomhed og dit produkt på de sociale medier, skal det gerne fremstå som noget unikt, der fanger brugerne på platformen og som vækker potentielle ny kunders interesse.


Vi hjælper med at skabe en unik visuel identitet

Det er netop den unikke visuelle identitet, der er i højsædet når vi laver grafiske illustrationer. Vi har masser af erfaring med at lave illustrationer til alle formål og vi har en personlig og unik streg. Alle vores illustrationer er desuden håndtegnede!


Illustrationerne medvirker til at løfte din markedsføring og give din virksomhed en letgenkendelig grafisk profil. Uanset hvilket produkt din virksomhed sælger, kan den nyde godt af markedsføring med grafiske illustrationer. Vi hjælper dig gerne med at det helt rette grafiske udtryk, i forhold til dine ønsker og den den målgruppe du gerne vil nå. Vores illustrationer er kendetegnet ved at være unikke, kreative og personlige. 


Vi står klar i startblokken

Vi håber at vi har vakt din interesse med denne artikel og vores team står klar i startblokken til at give din virksomhed et markedsføringsmæssigt boost. Kontakt os for et uforpligtende møde og hør hvordan vi kan hjælpe dig med din markedsføring! Du finder vores kontaktoplysninger på justkarikatur.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du er hermed tilmeldt vores nyhedsbrev
Denne mail er allerede tilmeldt.
Nyhedsbrev