Gaven der passer til alle anledninger

Glæden ved at give en gave er ligeså stor som glæden ved at modtage en gave. Men glæden ved at give en hel unik og 100% personlig gave er dog endnu større. Ved at give en personlig gave i form af en sjov og sød karikaturtegning, giver du en gave, som bliver ved med at give i mange år fremover.


Mor er den bedste i verden

Sådan lyder teksten i en gammel sang og hvert år fejrer vi mor når det er mors dag. På denne dag skal mor forkæles og det gerne med en lille mors dags gave. De traditionelle gaver til denne begivenhed, er som regel en buket blomster eller en æske chokolade. Det er dog ikke ligefrem den mest fantasifulde mors dags gave. Vil du gerne give en lidt mere fantasifuld gave, som mor helt sikkert vil blive begejstret for, så efind et flot billede af dig og din mor og få lavet en sjov og kærlig karikaturtegning – det vil med garanti være et hit!


Far skal også forkæles

Selvom mor er det bedste i verden er far nu også helt okay og far skal heller ikke snydes for en flot og unik fars dags gave. Få derfor lavet en sjov karikatur, som din far kan hænge op på væggen, måske skal det være et billede af dig og din far eller måske et billede af din far sammen med familiens hund. Er du i tvivl om hvordan billedet skal se ud, kan du også give et gavekort til en karikatur, så kan din far selv vælge hvilket billede der skal foreviges med en unik tegning.


Den romantiske valentines dag gave

Valentines dag er romantikkens dag. Det dagen hvor du skal forkæle din udkårne og det gerne med en romantisk valentines dag gave. Hvad er mere romantisk end et billede af dig sammen med den eneste ene. Få lavet en karikatur af jer to sammen, vælg et billede fra en romantisk stund og få dette fremstillet som en sjov og kærlig karikatur. Det vil helt sikkert være en valentines dag gave, der tager kegler. Skal du bruge romantisk gave til jeres forlovelse eller måske en morgengave til brylluppet, er karikaturtegningen også det perfekte romantiske valg!


Du er hermed tilmeldt vores nyhedsbrev
Denne mail er allerede tilmeldt.
Nyhedsbrev