HER KAN DU SE EN LISTE OVER OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL. HVIS DU IKKE KAN FINDE SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL, ER DU ALTID VELKOMMEN TIL AT SENDE OS EN MAIL  info@justkarikatur.dk
Priser på personlig kunstværker afhænger af fx antallet af personer, størrelse, ramme, tekst mv. Du kan lave din egen sammensætning på vores webshop og dermed få en lav og fast pris på din bestilling. Du er også velkommen til at sende en mail til info@justkarikatur.dk for at få et uforpligtende tilbud.
Ja, det kan vi sagtens. Du kan blot upload'e dine billeder under bestillingssiden efter du har valgt en stilart, så klarer vi resten. Det koster ikke ekstra selvom det bliver mere tidskrævende for os at sammensætte. Du er også altid velkommen til at kontakte os pr. mail info@justkarikatur.dk.
Du kan vælge at få leveret tegningen på følgende måder: 1) Digitalt pr. mail i høj opløsning. Så kan du udprinte den i utallige eksemplarer helt op til 70x100cm. 2) Du kan tilkøbe print samt ramme igennem mig. Du vil stadig få tegningen digitalt pr. mail og samtidig trykte eksemplar pr. post. Har du spørgsmål? Skriv til info@justkarikatur.dk
Du kan få 10% rabat på din bestilling ved at indtaste rabatkoden: rabat10. Det kan du gøre når du har lagt varen i kurven og kommet videre til næste side under feltet Rabatkode. Hvis du har brug for hjælp er du mere end velkommen til at sende en mail til info@justkarikatur.dk.
Ja - yder 100% tilfredshedgaranti. Det betyder hvis du ikke er tilfreds med resultatet så laver vi alle de ændringer/rettelser gratis indtil du er helt tilfreds. Vi yder tilfredshedsgarantien kun på det/de valgt billeder. Så det er ikke muligt at vælge et helt andet billede efter vi har tegnet din dit indsendte billede.
Du kan printe tegningen i følgende størrelser A3, A4 , A5, og endda helt op til A1 (70x100). Den kan printes i utallige eksemplarer i præcis de størrelser du kunne tænke sig.
Du kan bruge tegningen til sociale medier, trykke på produkter som fx krus, t-shirt, pudebetræk, lærred, mobil covers og mange andre ting. Det kan gøres hos en forhandler da vi ikke tilbyder dette lige pt. Det er kun fantasien der sætter grænsen.
Vi har altid gratis fragt! Vi samarbejder med GLS samt Post Nord når vi sender pakker ud,
Ja! Du er velkommen til at din opgave til info@justkarikatur.dk - så vil vi vende tilbage med et uforpligtende tilbud.
Nej - vi har ingen fysisk butik. Så al handel foregår online via vores webshop.
Leveringstiden er på cirka 7-9 dage. Du kan dog godt vælge at få leveret AKUT inden for 3-5 dage, men der vil tillægges et gebyr.
Du kan lave din bestilling via vores webshop ved at vælge den stilart du synes om og dermed tilvælge dine ønsker samt upload'e dine billeder. Vi har lavet guide til hvordan bestillings processen fungerer. Det kan du se under "Sådan virker det" Du er også velkommen til at os kontakte via kontaktformularen eller pr. mail info@justkarikatur.dk.
Du kan betale med: Visa / Dankort - Visa Elektron - Mastercard - Maestro - Mobilpay - Bankoverførsel
Ja - hvis tegningen kun skal leveres pr. mail.
Vi sætter en ære efter at efterleve den fastsatte leveringstid. Der kan dog godt forekomme forsinkelser op til mærkedage og du altid velkommen til at rykke os pr. mail / kontaktformularen, så vi kan tjekke din bestilling.
Efter din ordre vil du modtage ordrebekræftelsen pr. mail - du kan evt. tjekke under 'uønsket/spam' mails. Du kan tjekke om din mail er korrekt. Skriv evt. til os på info@justkarikatur.dk - så kan vi gensende den.
Ja - såfremt du gør det hurtigst muligt efter køb. Hvis vi er gået igang med din tegning bliver det desværre ikke muligt at annullere din bestilling.
Vi samarbejder både med GLS og Post Nord som fragtselskab
Du kan printe via egen printer (vi har guide på vores hjemmeside under "Sådan virker det") Du kan printe hos din lokale fotoforhandler (kan tage tegningen med i en USB eller sende pr. mail til forhandleren) Du kan printe hos diverse hjemmesider som fx pixum.dk, foto.bilka.dk og mange andre der let kan findes via en søgning på Google. Du kan også bestille print samt ramme igennem mig. Det kan du gøre via den mail jeg har sendt til dig med tegningen.
Vi benytter en professionel printer fra Epson for at opnå bedste resultater med din tegning. Desuden printer vi alle tegninger i 260 g glossy fotopapir fra Brother som er designet til at holde i mange år. Vi bruger kun den emballage som beskytter din tegning godt og dermed når sikkert frem. Vi uheldet skulle være ude - hjælper vi med at finde en god løsning.
Du er hermed tilmeldt vores nyhedsbrev
Denne mail er allerede tilmeldt.
Nyhedsbrev