Sælg unikke gaver i din butik:
Noget af det der hitter på gavefronten, er unikke og personlige gaver. Med et gavekort til en karikaturtegning fra Justkarikatur kan du tilbyde dine kunder en unik, anderledes og 100% personlig gave. For din forretning, er dette en mulighed for at få et produkt i butikken, der gør sig perfekt som gave, til alle lejligheder. Kunne dette have din interesse for dig og din forretning? Så læs videre her.

Vores produkt:

  • Høj kvalitetstegning
  • Unik, personlig & sjov
  • Minde for livet - din butik vil blive husket!

Om karikaturtegningerne
Vores karikaturtegninger er selvfølgelig 100% håndtegnede af professionelle tegnere. Karikaturen bliver fremstillet på baggrund af kundens billede, som vedkommende selv kan uploade på vores hjemmeside. Når gavekortet er indløst og bestillingen er modtaget, går vi i gang med at tegne tegningen til kunden ud fra billedet. Gavekortene fås i forskellige priskategorier alt efter hvor mange personer, der skal være på tegningen, om den skal indrammes mv. Fordelen ved karikaturtegningen som gave er, at den kan passes ind til alle begivenheder. Uanset om gaven skal brugestilen; mors dags gave, en gave til valentinesdag, en fødselsdagsgave, en jubilæumsgave eller andet. Et gavekort til en karikatur er en rigtig sjov gave, der vil blive ved med at vække gode minder hos modtageren. Der er med andre ord tale om et minde for livet. 


Udvid gavesortimentet med gavekort til karikaturtegninger
Har du en butik hvor du forhandler gaveartikler? Det kan eksempelvis være en møbelbutik, fotobutik, en boghandler eller en anden forretning hvor du har et udvalg af forskellige gaveartikler, så har du nu muligheden for at udvide dit sortiment med en unikt, sjov og 100% personlig gaveartikel. Hos justkarikatur er vi nemlig løbende på udkig efter seriøse og professionelle samarbejdspartnere, der har lyst til at forhandle vores gavekort på karikaturtegninger.

Hvad får du som forhandler ud af at samarbejde med os?
Der er mange fordele ved at have vores gavekort på hylderne. Med gavekortet på hylden har du altid en sjov gave til kvinden, manden eller parret - der har alt. 


Vi tilbyder:

  • Et fantastisk og helt unikt produkt, der kan medvirke til at differentiere din butik fra konkurrenterne
  • Gode indtjeningsmuligheder
  • Mulighed for returret
  • Værktøjskasse til lokal markedsføring

Vi håber, at vi i denne artikel har vakt din interesse for at forhandle vores flotte gavekort til unikke karikaturtegninger og vi er klar til tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan tilføre din forretning værdi. Kontakt os via vores hjemmeside justkarikatur.dk

Vi forventer:

  • Butik hvor produktet passer ind
  • Sublime kunderservice
  • Langvarig & seriøs samhandelspartner

HAR OVENSTÅENDE VAKT DIN INTERESSE?

Vi søger forhandlere til vores fantastiske produkter. Ejer du en butik og ønsker at blive forhandler af Justkarikatur så vil vi meget gerne høre fra dig.

Kontakt os pr. mail: info@justkarikatur.dk

Investorer har også interesse og er velkomne til at kontakte os!

Du er hermed tilmeldt vores nyhedsbrev
Denne mail er allerede tilmeldt.
Nyhedsbrev