Karikaturtegning
- Unik, personlig & Evig Gave!

Mangler du personlige gaveidéer? - find inspiration til gaven her!

Nogle gange kan det være stressfremkaldende at finde den perfekte gave, der både er personlig, unik og anderledes. Det gælder uanset om du er på udkig efter en gave til far, en gave til mor eller gaven til din kone, kæreste eller mand. Har du ofte denne udfordring, når du skal købe en gave? Så læs videre her.  

Gamer - Just Karikatur
Gamer - Just Karikatur

Gamer

Kollega - Just Karikatur
Kollega - Just Karikatur

Kollega

Sygeplejerske - Just Karikatur
Sygeplejerske - Just Karikatur

Sygeplejerske

Søsteren - Just Karikatur
Søsteren - Just Karikatur

Søsteren

karikaturtegning til alle anledninger

Product image

Konfirmationsgave

Konfirmationsdagen er en af ​​de vigtigste dage i et barns liv. Hvilken bedre måde at mindes den for altid end med en personlig karikatur. Dette dyrebare øjeblik vil blive foreviget på en måde, der fanger begivenhedens betydning, mens dem også fremhæver den enkeltes personlighed.

Dette er den perfekte gave til konfirmanden, men også forældre og bedsteforældre. Det kan siges uden overdrivelse, at dette er et af livets dejligste øjeblikke. Det behøver ikke at være et flygtigt minde. Du kan fastholde øjeblikket og dele det for evigt.

Alle husker hvornår og hvor deres konfirmation var. Ikke alle har en måde at vise, hvordan den var. Denne karikatur vil gøre det på en måde, der både er kunstnerisk og tankevækkende. Dette er en begivenhed, der sker en gang i livet, som vil forme alt det, der kommer bagefter. Forevig den nu, så du kan fastholde den resten af livet.
  
                 BESTIL TEGNING                KØB GAVEKORT

Studentergave

Hvad er den ene gave, ingen student har? Ja, nemlig - en personlig karikatur af sig selv. Forestil dig et øjeblik, hvordan de vil få det, når de ser deres helt egen karikatur. Alle elsker at se et sjovt billede af sig selv.

Studenter bliver hurtigt voksne, så de kan komme videre i livet. En gave i form af en karikatur vil være noget, de kan beholde for evigt. Det vil minde dem om deres ungdom og også om den, de fik den af. De vil altid tænke på dig, når de står med deres karikatur.

Du kan være sikker på, at meget få studenter har en karikatur af sig selv. Er du på udkig efter en enestående gave? I bekræftende fald, behøver du ikke at lede længere. Du kan ikke få en mere personlig gave end denne. Hver karikatur er håndtegnet og vil i fantastisk grad ligne det billede, du sender os. Forevig din yndlingsstudent ved at få dem afbildet i en humoristisk, håndtegnet karikatur. 

                 BESTIL TEGNING                KØB GAVEKORT 

Product image
Product image

Værtindegave

Hvad er den perfekte gave til værtinden? Svaret på dette spørgsmål er meget enkelt. Du giver hende en karikatur, hun aldrig vil glemme. Efter et eneste blik på dette humoristiske billede, vil hun straks forelske sig i det.

Der er ikke noget, der får en person til at smile hurtigere, end når vedkommende ser sig selv i et nyt humoristisk lys. Du vil gøre et uforglemmeligt indtryk på den værtinde, du beundrer mest.

Hver enkelt karikatur fremhæver personens naturlige skønhed og deres største fortrin. De vil smile i samme sekund du giver dem denne kunstneriske gave. Du kan være helt sikker på, at det er den eneste ting, de ikke har.

Du behøver ikke bekymre dig om at give et par strømper i gave som millioner af andre allerede har gjort. Karikaturen er håndtegnet og 100% unik, og hver enkelt er fremstillet til at imponere den, der er heldig nok til at modtage den. 

                 BESTIL TEGNING                 KØB GAVEKORT

Barselsgave

Kender du nogen, der er gravid? Ville det ikke være en vidunderlig gave at forevige graviditeten med en sjov og opløftende karikatur. For mange kvinder er graviditet noget, der kun sker en gang i livet. Det er en periode, der altid vil være nær og kær til deres hjerte.

Forestil dig bare, hvad barnet vil tænke, når han eller hun ser morens karikatur, når han eller hun bliver ældre? Det her er en af ​​de gaver, alle vil nyde i mange år fremover.

Skal du til baby shower? Hvis du skal det, så har du absolut brug for en af ​​disse karikaturer. Alle i rummet smiler fra øre til øre, så snart de ser den. Det er helt utroligt, hvor meget folk nyder at se tegninger af mennesker, de kender. Modtageren vil også være begejstret.

Det bliver noget, vedkommende vil vise frem hele vejen gennem graviditeten. Del denne smukke tid i en kvindes liv ved at sikre, at du får det foreviget på denne enestående og ægte måde. 
 
                BESTIL TEGNING                 KØB GAVEKORT

Product image
Product image

Polterabend

Den store dag står for døren, og det er på tide at holde polterabend. Du skal nok sørge for, at alle morer sig storartet. Du skal også nok sørge for, at alle vil husake det. Hvordan gør du det? Med en karikatur. Lige netop.

Det er en sjov og humoristisk måde, hvorpå man kan vise folk en anden side af sig selv. Det er en gave, som ingen brud eller brudgom har allerede. Du kan endda få den lavet til alle, der deltager i festen. Det er en sjov måde at gøre festen underholdende lige fra starten.

Single-livet er ved at være slut for dem begge to. De nyder de sidste dages frihed. Det er et af ​​de tidspunkter, hvor man godt må få et godt grin. Hvem griner ikke, når de ser et sjovt billede af sig selv?

Den, der modtager en karikatur, bliver straks forelsket i den. Sørg for, at denne polterabend er en, de aldrig nogensinde vil glemme. Dette kan du opnå ved at give en karikatur.

                BESTIL TEGNING                  KØB GAVEKORT

Fødselsdagsgave

Alle elsker at fejre fødselsdag. Det er årets bedste dag. Det kan være meget svært at komme på en gave, personen ikke allerede har. I år skal du ikke være den, der giver dem strømper. I stedet for kan du give vedkommende en sjov karikatur.

Det vil øjeblikkeligt gøre dem glade. Der er ikke en anden gave som denne. Du behøver ikke at bekymre dig om, at din gave måske vil blive kasseret. Modtageren vil skatte denne vellignende tegning af sig selv.

Det bedste ved denne gave er, at det bogstaveligt talt kun tager nogle få minutter at købe den. Det er bare et spørgsmål om at afgive ordren og give os et billede. Vi gør resten. Læg karikaturen i et fødselsdagskort eller giv den som en selvstændig gave.

Der er ingen forkerte måder, når du giver en fødselsdagsgave, modtageren aldrig vil glemme. Du kan være helt sikker på, at ingen anden vil give dem en unik gave som denne.

               BESTIL TEGNING            KØB GAVEKORT

Product image
Product image

Mors dags gave

Mors dag er sådan en vigtig helligdag. Det er den ene dag, hvor vi viser denne helt særlige person, hvor meget vi elsker hende. Hvilken bedre måde at gøre dette på end med en karikatur? Der er simpelthen ikke nogen bedre måde. Vent bare til du ser din mors øjne lyse op, når hun åbner pakken. Det vil simpelthen få hende til at smile som intet andet.

Har du mange søskende i familien? I så fald skal du også bekymre dig om, hvad alle de andre giver din mor. Du behøver ikke at bekymre dig om, at de giver den samme gave som dig. Ikke hvis du giver din mor en helt unik håndtegnet karikatur.

Ingen anden gave vil være så unik som din. Hun vil skatte den, og hun vil altid passe på den. Gør denne mors dag til en, hele familien vil huske. Gør det ved at give din eneste ene mor en karikatur af hende selv.
 
                BESTIL TEGNING              KØB GAVEKORT

Fars dags gave

Fars dag kommer kun en dag om året. Og du vover altså ikke at give ham et slips. I stedet skal du give ham en gave han virkelig vil få fornøjelse af. En karikatur af ham selv er noget, han aldrig vil glemme. Han vil altid huske den særlige dag, du gav ham den.

Du har givet ham mange ubrugelige gaver i årenes køb. Hvorfor ikke give ham den ene gave, der garanteret vil få ham til at smile? Alle elsker at se sig selv på en sjov tegning. Din far vil elske, at du gjorde dig umage for at finde ham noget virkelig unikt.

Brug denne lejlighed til at vise din far akkurat hvor højt du elsker ham. Giv ham en gave, der altid vil minde ham om dig. Fædre får aldrig den anerkendelse, de fortjener. Det kan du ændre ved at give din far en gave, der er lige så unik, som han er.

En karikatur er meget bedre end en sweater, han ikke kan passe alligevel. Den pibetobak, du overvejer at købe til ham, er skadelig for hans helbred. Gør denne fars dag til en, hele familien vil huske. Alle vil smågrine hver gang, de tænker tilbage på den gang, jeres kære gamle far fik sin karikatur.

                     BESTIL TEGNING           KØB GAVEKORT

Product image
Product image

Nytårsgave

Har du planer om at ringe det nye år ind med stil? Hvilken bedre måde at gøre dette på end med en karikatur? Der er bare ingen bedre måde. Få en god start på det nye år ved at gøre det til et, der er helt uforglemmeligt.

Har du planer om at tilbringe helligdagene med venner og familie? I så fald, køb en karikatur af alle dem, der skal med til festen. Hver eneste af dem vil starte det nye år med et godt grin.

Giv dem karikaturerne som gave lige på slaget tolv. På den måde bliver det et nyt år, de aldrig vil glemme. Det er en håndtegnet karikatur tegnet efter et billede, du giver os.

Vi vil gøre dit yndlingsbillede til et morsomt kunststykke, der vil gøre dette til en nytårsfest, folk vil tale om i årtier fremover.

                BESTIL TEGNING                KØB GAVEKORT

Julegave

Julen er for mange af os den mest glædelige tid på året. Det kan være virkelig svært at vælge, hvilken gave, man skal give. Dette er specielt tilfældet, hvis du køber gaver til folk, du ikke kender særligt godt.

Giv alle en gave, der er virkelig unik og anderledes end nogen anden, de nogensinde har fået. Det kan du nemlig gøre ved at give dem en karikatur i gave. Sæt den op på kaminen lige ved siden af julesokkerne. Den vil blive et øjeblikkeligt hit med enhver, der kigger på den.

Julen kommer kun en gang om året. Du bruger så meget tid på at rende alle vegne hen i forsøg på at finde den perfekte gave. Du behøver ikke at rende rundt i hele byen bare for at finde noget uforglemmeligt. Ikke når du kan få dem en karikatur, der helt sikkert vil få dem til at smile.

Sørg for at julen i år er en, de absolut aldrig vil glemme. Det er lige det, du kan gøre ved at give alle i familien en karikatur af dem selv. Det er den perfekte gave til både unge og gamle. Alle elsker at se, hvordan de ser ud som tegning.

                   BESTIL TEGNING     KØB GAVEKORT

Product image
Product image

Bryllupsgave

Skal du snart til bryllup? Hvis du skal, ved du allerede, hvor umuligt det er at finde parret en gave. Du vil gerne give en gave, der skiller sig ud. Noget andet end det, alle de andre giver. Du vil ikke give de nygifte en blender. Og gavekort er endnu værre. Hvad kan du give dem, der vil gøre varigt indtryk? En karikatur af bruden og gommen. Det er noget, de vil bevare og skatte hele livet.

Brudepar bruger meget tid på at se på deres bryllupsbilleder. De karikaturer, du giver dem, vil blive gemt sammen med bryllupsbillederne. Tænk på de senere generationer, der vil se på dem. Din gave vil også få liv for dem. Det er derfor, en karikatur er sådan en dejlig gave. Børn og børnebørn vil en skønne dag se på den og grine af den. Dette er i sig selv guld værd.

                     BESTIL TEGNING             KØB GAVEKORT

Valentinsgave

Valentins dag er sådan en sød dag. Du gør alt, hvad du kan, for at sørge for, at din udkårne får fantastiske gaver. Du køber blomster, chokolade og endda smykker. Det er alt sammen meget godt, men det er lidt forudsigeligt. Det er noget, enhver mand eller kvinde køber til sin partner.

Hvad hvis der var noget, der var lige så unikt som den kærlighed i to deler. Det er der, og det hedder en karikatur. Vi vil lave en sjov tegning af jer to, der garanteret vil gøre jer begge to glade.

De sædvanlige gaver er fantastiske, men de viser ikke rigtig, hvor meget man elsker hinanden. Du giver de gaver, du giver, fordi du tror, det er, hvad din partner ønsker. Hvad vedkommende virkelig ønsker er, at du skal give dem noget virkelig enestående. Og det er en buket blomster ikke.

Men det er lige det, en af vores håndtegnede karikaturer. Udtrykket på din kærestes ansigt, når vedkommende ser den, vil være uvurderligt. I vil begge huske den Valentins gave, der fik jer til at smile, til jeres dages ende.

                  BESTIL TEGNING                 KØB GAVEKORT

Product image
Product image

Forlovelsesgave

Du og din udkårne har officielt bestemt jer til at tage springet. Ægteskabet står for døren. Kender du nogen, der snart skal forloves? Måske er du den heldige, der snart skal til at slå pjalterne sammen.

Uanset hvem det er, er der bare en gave, der kan gøre det hele virkelig mindeværdigt, nemlig en karikatur. Det vil sætte gang i tingene som intet andet kan. Hver gang de ser på det vil kæresteparret tænke på deres forlovelse.

Det er dejligt at være forlovet. Det er det første trin mod at langt og lykkeligt liv. Det er en af de gaver, de altid vil huske. De vil huske tilbage til før, de blev gift, og mindes, hvor dejlig en tid, det var.

Det vil være noget endnu mere særligt, når de tænker på den gave, du har givet dem. Ser du, en karikatur er ikke blot en tegning. Det er et fastholdt øjeblik, der er bevaret for evigt på en dejligt kreativ og humoristisk måde.

                 BESTIL TEGNING                 KØB GAVEKORT

Kobberbryllup

Tiden har det med at flyve afsted. 12,5 år er nok noget, man kan være stolt af. Et kobberbryllup er et af de særlige tidspunkter, der virkelig er uforglemmelige. Alle husker, hvor de var, da de fejrede denne store mærkedag. Vil du gerne sørge for, at det særlige par husker dagen for resten af livet? Det er lige det, du kan gøre, ved at give dem en karikatur af dem selv. De vil se på den i mange år fremover og huske, hvordan livet var dengang.

Det er ikke hver dag, man fejrer kobberbryllup. Denne ovenud vidunderlige begivenhed er resultatet af hårdt arbejde og udholdenhed. Folk, der har tilbragt så meget tid sammen, gør det, fordi de elsker hinanden. Den perfekte gave til dem er hinanden. Og det er nøjagtigt, hvad du giver dem, med en karikaturgave.

                        BESTIL TEGNING             KØB GAVEKORT

Product image
Product image

Sølvbryllup

Femogtyve år er lang tid at være sammen i. Enhver, der har været sammen så længe, fortjener mere end bare et kort. De fortjener at have deres helt egen karikatur. Giv det park, der har været sammen så længe, en gave, der er helt anderledes end nogen anden, de nogensinde har fået.

En karikatur af dem selv er noget, der vil gøre dem begge glade. De vil altid huske, hvor og hvornår, de fik denne fantastiske og unikke gave. Der sker noget helt særligt, når folk er sammen så længe. Fejr deres kærlighed på en måde, de virkelig vil sætte pris på. Man kan sige, at kærlighed er det vigtigste i livet. Hvad du vil give dem, er hinanden i gave. Det minder dem om de ting, der er noget helt særligt ved deres kærlighed.

Hver dag er deres kærlighed vokset og har udviklet sig. Selvom de kender hinanden så godt, har de aldrig før set den anden på denne måde. Hver enkelt karikatur er håndtegnet for at sikre, at den har alle de samme karaktertræk som personerne. Vi tilføjer blot et humoristisk islæt hist og pist.

                   BESTIL TEGNING              KØB GAVEKORT

Guldbryllupsgave

Halvtreds år er lang tid at være sammen med en anden. Enhver, der kan være gift med en anden i halvtreds år, fortjener en rigtig fin gave. Du kan være stensikker på, at de ikke har karikaturer af sig selv. Selv efter at have været gift i 50 år har de ikke en. Giv dem en. De fortjener den.

Alle vil forære dem alle mulige slags gaver. Men ikke en eneste person vil give dem en karikatur i gave. Det vil være den mest unikke og påskønnede gave af dem alle.

Ikke alle bryllupsdage er ens. De fleste par vil aldrig fejre at være gift i 50 år. Lad være med at give dem en banal gave. Giv dem noget, de vil beholde resten af ​​deres dage. Du skal sørge for, at de husker denne dejlige dag for evigt.

Det gør du ved at fange deres tidløse kærlighed til hinanden i en karikatur. De vil både elske den og vise deres karikatur frem til alle.

                   BESTIL TEGNING               KØB GAVEKORT

Product image
Product image

Diamantbryllupsgave

Tres års lykkeligt ægteskab. Hvordan holder to personer sammen så længe? Du søger sikkert efter den perfekte gave til nogen, der har været gift så længe. Hvis du gør det, skal du simpelthen overveje vores karikaturer.

Du vil hurtigt opdage, at det er den mest unikke gave, du nogensinde kunne give. Ingen vil give en karikatur som gave. Det er en gave, hvor du ikke behøver at bekymre dig om, at modtageren skal få to.

Parret har set hinanden i mange forskellige lys i årenes løb. De har højst sandsynligt aldrig set sig selv på en tegning. Hver eneste karikatur er håndtegnet af en professionel kunstner.

Dette sikrer, at der aldrig er to karikaturer, der er ens. Vi lover, at du vil være totalt tilfreds med karikaturens kvalitet og kreativitet. Giv dem en humoristisk gave og se deres ansigter lyse op, når de ser den.

                   BESTIL TEGNING             KØB GAVEKORT

Krondiamantbryllupsgave

Hvis man har været gift i 75 år, fortjener man en unik gave. Lad være med at give parret det samme som alle andre giver dem. Giv dem i stedet en humoristisk gave, der gør dem glade. Det gør du simpelthen ved at give dem en karikatur af sig selv. Du ved med sikkerhed, at det her er en af de få ting, de ikke har. Du ved også, at ingen andre vil give dem denne unikke gave. Din gave vil skille sig ud fra resten. Det er en positiv ting, siden alle andre giver gavekort eller andre ting, parret ikke ønsker sig.

Når folk har været gift i så lang tid, skal de have en gave, der er lige så vidunderlig som deres kærlighed. Hvilken bedre gave end at give dem hinanden? Du kan få en karikatur tegnet af parret. Efter alle disse år er det helt indlysende, at de elsker hinanden. Der er ingen bedre måde at vise denne kærlighed på end et billede af dem sammen. Den karikatur, du giver dem, kan være af de to sammen. Vælg dit yndlingsbillede af dem, så vil vi forvandle det til en håndtegnet karikatur.

                     BESTIL TEGNING               KØB GAVEKORT

Product image
Product image

Morgengave

Hold traditionen i live ved at give en gave morgenen for brylluppet. Hvad har du lige akkurat tænkt dig at give? Du vil sandsynligvis ikke give noget, som alle andre er. Vi ved alle, at brude og brudgomme får to af alting.

Det er aldrig en god ide. Hvad hvis der var en gave, der var lige så unik som parret selv? Der er der, og det er lige det, vi vil fortælle om.

Har du nogensinde overvejet at give en karikatur som gave? Hvis ikke, skal du helt sikkert gøre det. Du kan få os til at tegne bruden og brudgommen. De vil hver især modtage en håndtegnet karikatur af sig selv. Forestil dig, hvad de vil tænke, første gang de ser den.

Det er en af ​​de gaver, de vil værne om og nyde resten af ​​livet. Du skal ikke blive overrasket, hvis din gave bliver placeret trygt og forsvarligt sammen med ​​alle deres bryllupsbilleder.

                BESTIL TEGNING               KØB GAVEKORT

Indflyttergave

Kender du nogen, der er ved at flytte ind i en ny bolig? Hvis du gør det, er dette den perfekte gave til dem. Indram karikaturen og hæng den på væggen. Det vil straks få dem til at føle sig hjemme. Det er de små ting, der gør et hus til et hjem. Det kan godt være skræmmende at flytte et helt andet sted hen. En karikatur kan bryde isen og få dem til at føle sig godt tilpas. De vil straks komme til at grine og en følelse af velvære vil falde over dem. De glemmer helt, at de befinder sig i et nyt hus.

Det første hus er altid det mest mindeværdige. Måske er dit barn eller barnebarn på vej ud på egen hånd. Hvilken bedre måde at sende dem afsted end med en karikatur? Det vil være en hjertevarmende måde for dig at sende dem ud ad døren på. Det er svært, når dine børn flytter hjemmefra. Gør det mindre hårdt ved at skabe en atmosfære, der er alt andet end trist. Det er en ny periode i deres liv, og de vil altid huske at du gav dem en karikatur af dem selv i denne usikre og spændende tid.

                    BESTIL TEGNING                KØB GAVEKORT

Product image
Product image

Gave til bedsteforældre

Dine bedsteforældre fortjener en gave, der er lige så unik, som de er. Tænk bare på alle de dejlige år, du har tilbragt sammen med dem. Hvordan viser du dine bedsteforældre akkurat hvor elskede de er? Det gør du ved at give dem en enestående gave.

Hver eneste karikatur er håndtegnet. Det betyder, at der ikke er to, der er ens. Hver af dem fanger den enkeltes unikke stil og personlighed. Vi lever i en verden, hvor det går forfærdeligt stærkt, og hvor det til tider kan være svært at vise hinanden vores påskønnelse. Sørg for, at dine bedsteforældre ved, hvor meget de mener for dig.

Du har gået et godt stykke tid og overvejet at forære dine bedsteforældre noget. Du vil også gerne sørge for at gaven er lige så unik som dem. Du kanvære ret sikker på, at de ikke har en karikatur af sig selv. Vi kan tegne det efter dit yndlingsbillede af dem. Det vil være et varigt minde om, hvor meget du elsker dem. 

                  BESTIL TEGNING              KØB GAVEKORT

Tegning af dyr

Har du, eller en du kender, et specielt dejligt kæledyr? Det er utroligt, hvor meget kæledyr betyder for os. Intet fylder hjertet som et kæledyr. Hvad er den eneste måde at forevige et kæledyr på? At få en karikatur tegnet af det, selvfølgelig. Det vil være et minde, ikke blot af kæledyret, men også af dets hengivenhed. Enhver, der elsker dyr, ved hvor meget deres kæledyr elsker dem. Det er derfor, de er dyrelskere til at begynde med.

En karikatur af et kæledyr er den perfekte gave. Du behøver ikke at bruge timevis på at gå fra butik til butik for at finde det helt rigtige. Dette er den gave, der passer til alle og enhver, som du har søgt efter. Bare vent, til du ser modtagerens ansigt lyse op, når vedkommende får en karikatur af sit kæledyr. Det er et øjeblik, du aldrig vil glemme. De vil elske billedet længe efter kæledyret er borte. Det vil konstant minde dem om deres kæledyr og om den dejlige tid, de fik sammen. 

                 BESTIL TEGNING                 KØB GAVEKORT

Product image
Product image

Baby & børn

Kender du en baby eller et barn, der simpelthen bare er sødt? Måske er det dit eget barn. Uanset hvad er en karikatur den perfekte gave. Den vil forevige dette dyrebare øjeblik i barnets liv. Folk elsker at se gamle billeder af sig selv, fra de var børn.

Denne karikatur vil virkelig få minderne til at vælde frem. Det vil være en gave for i dag og en, der vil holde hele livet. Alle har et yndlingsbillede af sig selv, fra barndomstiden. Tro ikke, at du kun kan få en karikatur lavet af en person, der i øjeblikket er et barn eller et spædbarn.

Forestil dig din ægtefælles ansigtsudtryk, hvis du giver vedkommende et håndtegnet billede af sig selv som barn? Deres ansigtsudtryk vil være uvurderligt. Giv dem evig ungdom ved at indkapsle den i en sjov karikatur. 

               BESTIL TEGNING                KØB GAVEKORT

Jubilæumsgave

Enhver, der holder så lang tid på en arbejdsplads, fortjener en gave. Det er ligegyldigt, om det er et år eller ti, det skal fejres. Hvordan vil du fejre, at din kollega har været en del af firmaet i så lang tid?

Ret mange mennesker vil give dem gaver, som de ikke vil huske. Men du skal vel ikke være en af dem? Du kommer hele tiden til se denne person på arbejde. Derfor vil du have et godt indtryk.

Den bedste måde at lave et fantastisk indtryk på er at give dem en unik en enestående gave. En karikatur er bare det. Du ved uden tvivl, at ingen andre vil give dem en gave som denne. Det vil være noget, de vil værne om for evigt.

Hvem ved, de kan endda lægge det på deres skrivebord eller på arbejdspladsen. Det er en af de gaver, man slet ikke kan lade være med at kigge på igen og igen. 

                 BESTIL TEGNING              KØB GAVEKORT

Product image
Product image

Svendegilde

Dette er en vidunderlig dag for mange. Festen er en stor dag for mange. Det vil den være for den, du giver en karikatur i gave. Vedkommende vil altid mindes den dag, du gav ham eller hende en sjov tegning af sig selv. Det er en af de bedste måder at sikre, at de altid vil huske denne særlige mærkedag.

En sjov karikatur er en fantastisk måde at vise dine nære og kære, hvor glad du er for dem. Du vil spise, drikke og være glad. Det med at være glad kommer helt automatisk med en af vores karikaturer. Modtageren vil komme i højt humør, og det vil alle andre også. Dette er en af de gaver, du slet ikke kan lade være med at have det godt med at give. Det vil give en god stemning og få alle til at smile stort. Du vil blive overrasket over reaktionen fra din kære ven, når vedkommende får en tegning af sig selv. 

                     BESTIL TEGNING                KØB GAVEKORT

Receptionsgave

Hvordan sikrer du, at nye medarbejdere ikke føler sig som robotter? En medarbejder kan nemt føle sig som et nummer. Den måde, du sikrer, at de ikke føler sig sådan, er ved at få dem til at føle sig hjerteligt modtaget og velkomne.

En god måde at gøre dette på er ved at tilføje lidt humor. Køb en karikatur af din nye medarbejderfra os. De vil straks forstå, at du ikke er kedelig. Det er aldrig nemt at starte et nyt job. Det kan faktisk være ret akavet. Sådan bør det ikke være. Hvorfor skulle det?

Lad din nye medarbejder vide, at du er en cool chef. Du er en person, vedkommende kan føle sig godt tilpas med. Vis din humoristiske side ved at give vedkommende en karikatur af sig selv. De vil få et godt grin ud af det. Det er vigtigt at bryde isen.

Det gør det muligt for folk at komme længere frem i deres karrierer. Det er det, der vil ske, når den nye medarbejder føler sig som en del af familien. 

                BESTIL TEGNING                KØB GAVEKORT

Product image

Gaveidéertil manden eller kvinden der har alt

Du kender det sikkert godt, du står og skal købe gaven til manden der har alt, og på ønskesedlen står der kun sokker og underbukser. Sådan er det hver gang det er fødselsdag eller jul. Det er ikke ligefrem den mest spændende og personlige gave at give eller modtage og det er svært at finde på nye gaveidéer år efter år. Udfordringen kan være den sammen når du som mand, skal købe gaven til din udkårne. Skal det være den samme parfume, som sidste år eller noget undertøj, som alligevel altid bliver byttet? … nej vel

Giv en unik gave til den du holder af

Product showcase
Product showcase
Product showcase
Product showcase
Product showcase

Hvad med at prøve noget nyt? Giv en gave som modtageren kan få glæde af i mange år fremover!
Med en personlig karikaturtegning, giver du en gave, som med garanti vil give et smil på læben hos modtageren og som vil kunne pryde hjemmet i mange år fremover. Det er supernemt at købe den perfekte gave. Det eneste du skal gøre, er at gå ind på justkarikaturs hjemmeside og bestille karikaturen ved at uploade et billede af den, der skal pryde tegningen. Det hele kan gennemføre online. Vil du gerne have, at modtageren selv skal have mulighed for at vælge det billede, der skal laves en karikatur af, kan du også give et gavekort til Just karikatur. Tegningerne er af meget høj kvalitet og 100% håndtegnede!  

Derfor er gavekort til karikaturtegninger populære

Product showcase

I dag er der fokus på miljøet og på at forbruge mindre, fordi klodens ressourcer er under pres. Når vi køber gaver, giver det derfor rigtig god mening, at søge mod de personlige og unikke gaver, der ikke belaster miljøet. For de fleste er det også langt sjovere, at modtage en kreativ og unik gave, som der virkelig er blevet tænkt over fra giverens side. Det er så at sige en win-win for dels belaster vi ikke klodens ressourcer samtidig giver vi gaver, der virkelig betyder noget for den der modtager dem. En af de gaver, der er meget populære netop nu er gavekort til sjove og kærlige karikaturtegninger. Et gavekort kan gives til alle festlige og højtidelige begivenheder. 

Product showcase
Product showcase
Vi leverer til hele Danmark
Fair & faste priser
Høj kvalitetstegning
Sikker betaling
Kurv cart 0
Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev!