Vis sidebar

Giv din virksomhed en sjov og anderledes visuel identitet

af Nitro Apps Collaborator den

Få et unikt logo til din virksomhed

Går du med tanker om at starte en virksomhed eller har du allerede startet din egen virksomhed, så har du brug for et logo til virksomheden, som er med til at markedsføre din virksomhed og dit produkt. Logoet skal også medvirke til at ”brande” din virksomhed. Vil du gerne have et logo, der er lidt anderledes end de gængse logoer, så er det just karikatur du skal have fat i. Vi er nemlig eksperter når det gælder om at designe utraditionelle og med et humoristisk twist og et glimt i øjet.

En sjov maskot får budskabet ud

Mange virksomheder har foruden et logo også en maskot. En maskot er en figur, der repræsenterer din virksomhed og som kan være med til at skabe smil, glæde og entusiasme omkring dit produkt. Skal din virksomhed have en maskot, der kan medvirke til at give din virksomhed opmærksomhed og som du kan bruge når du skal ud og promovere din virksomhed i annoncer og på messer. Vi hjælper gerne med at designe maskotten efter dine ønsker. Vi omsætter dine idéer til virkelighed så får du en sjov maskot, der passer til din virksomhed.

Hvornår skal vi i gang?

Vi sidder klar ved telefonen og mailen så kontakt os endelig for et uforpligtende møde hvor vi kan høre om dine idéer og ønsker, så kan vi komme i gang med at designe dit unikke logo og den visuelle identitet for din virksomhed. På vores hjemmeside justkarikatur.dk, finder du vores kontaktoplysninger.Vi glæder os til at høre fra dig.

420 x 470px
420 x 470px
Sample Block Quote
Nam tempus turpis at metus scelerisque placerat nulla deumantos sollicitudin delos felis. Pellentesque diam dolor an elementum et lobortis at mollis ut risus. Curabitur semper sagittis mino de condimentum.
Sample Paragraph Text
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi ut blandit risus. Donec mollis nec tellus et rutrum. Orci varius natoque de penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Ut consequat quam a purus faucibus scelerisque. Mauris ac dui ante. Pellentesque congue porttitor tempus. Donec sodales dapibus urna sed dictum.
Vi leverer til hele Danmark
Fair & faste priser
Høj kvalitetstegning
Sikker betaling
Kurv cart 0
Tak for din tilmelding til vores nyhedsbrev!