Giv et gavekort til en 100% unik gave

Nogle gange kan det være utroligt vanskeligt at finde en gave, der både er personlig, unik, anderledes og spændende. Det betyder, at vi tit ender med at købe den samme ”gamle traver”, som vi købte sidste år. Klassikeren er selvfølgelig sokker og underbukser til manden, en kedelig parfume til hustruen, eller lignende ”standard” gaver. Men det behøver ikke at være så kedeligt, hvorfor ikke give en gave, der er både sjov, festlig og 100% unik?

Et gavekort til en karikatur-tegning spreder glæde

Med et gavekort til en karikaturtegning, kan du give en gave, der med garanti bliver ”One of a kind”, tegningen bliver nemlig håndtegnet på baggrund af nøjagtig det foto, som den der modtager gavekortet vil have, at karikaturen skal tegnes ud fra. Modtageren kan derfor i ro og mag finde det helt rigtige billede, som skal forvandles til en sjov karikatur, der er selvfølgelig også mulighed for at få taget et helt nyt billede som kan bruges.


Tilpas gavekortet til alle lejligheder

Vil du gerne give gaven til et brudepar eller måske en hel familie, der skal have lavet familieportrættet, som en karikaturtegning? Så er det ikke noget problem. Når du bestiller gavekortet kan du nemlig vælge hvor mange ansigter, der skal være på tegningen. Du kan vælge fra 1 ansigt og helt op til 10 ansigter. Derfor kan gavekortet tilpasses til alle lejligheder og begivenheder, det gælder uanset om det er:

  • Et brudepar, der skal have en anderledes bryllupsgave
  • Sølvbrudeparret, der skal karikeres sammen med børnene
  • Gruppen af kolleger, der skal have et sjovt billede på kontoret
  • Flokken af gode veninder der skal give en sjov gave til babyshower
  • Julegaven til din jagtglade far, så han kan få et billede sig selv jagthundene

Dette er blot et lille udpluk af de situationer, hvor et gavekort til en karikaturtegning, er den perfekte gave. Mulighederne er med andre ord uendelige.

Åååååh ja ham kan vi li’ han skal i glas og ramme

Når du har besluttet hvor mange ansigter der skal være på billedet, skal du vælge om tegningen skal være af hele kroppen, eller primært ansigtet og om den skal være i farver eller sort/hvid. Skal gavekortet være ekstra eksklusivt, kan du også give gavekortet så tegningen rammes ind og er lige til at hænge op på væggen. Her kan den sprede glæde, smil og gode minder i mange år fremover!


Du er hermed tilmeldt vores nyhedsbrev
Denne mail er allerede tilmeldt.
Nyhedsbrev