Sådan finder du den perfekte gave til dine medarbejdere

Har du en virksomhed og skal du bruge en jubilæumsgave til dine medarbejdere, en firmajulegave, en motivationsgave til virksomhedens bedste team eller vil du blot give dine ansatte en ekstra påskyndelse, for at vise at du sætter pris på dem? Så har vi løsningen! Du skal blot klikke ind på vores hjemmeside justkarikatur.dk her kan du nemt bestille din 100% unikke karikaturtegning, som vi håndtegner ud fra dit eller din medarbejders billede.


Den sjove jubilæumsgave

Det er en stor dag, når en medarbejder har jubilæum. Det er også en begivenhed, hvor virksomheden viser, at den sætter pris på medarbejderens lange og tro tjeneste med en jubilæumsgave. Vil du gerne give en jubilæumsgave til din medarbejder, som virkelig viser, hvor stor pris du sætter på deres indsats og som samtidig gives med et herligt ”glimt i øjet”, så er en unik karikaturtegning helt perfekt. Find et sjovt billede fra medarbejderens tid i din virksomhed og få fremstillet karikaturtegningen ud fra dette billede. Vi kan også klare indramningen, så billedet er klar til at blive overrakt i jubilæumsgave på medarbejderens store dag!


Årets firmajulegave

Vil du gerne give dine medarbejdere en lidt anderledes og sjov firmajulegave, hvad så med at give dem et gavekort til en unik karikaturtegning? Det er en meget sjovere gave en de sædvanlige 3 flasker rødvin, så kan medarbejderne selv vælge det billede de gerne vil have karikeret og det er en gave de kan glæde sig over længe. Vil du gerne signalere kollegialt sammenhold, kan du også give medarbejderne en karikatur, hvor de er afbilledet sammen med de øvrige kolleger fra deres medarbejderteam.


Præmien til årets medarbejder

En karikaturtegning er dog ikke kun perfekt til firmajulegaven, den passer også glimrende hvis du gerne vil påskønne en medarbejder eller en teamindsats. Noget af det, der virkelig kan bidrage til at løfte omsætningen i en virksomhed er interne konkurrencer. Kårer i eksempelvis månedens eller årets medarbejder, eller har i en intern salgskonkurrence så få lavet en sjov karikatur af vinderen, som kan pryde jeres helt egen ”wall of fame” på arbejdspladsen. Det er en væg, som er hyggelig og sjov at kigge på for medarbejderne, samtidig med at den motiverer til, at de kan få deres egen karikatur op at hænge på væggen.

Markedsfør din virksomhed med en karikaturtegning

En karikatur egner sig også rigtig godt til markedsføring. Det kan eksempelvis være som den sjove gave til forretningsforbindelser eller kunderne eller som blikfang på de sociale medier eller virksomhedens hjemmeside. Slip kreativiteten løs og lad omgivelser vide, at i er en kreativ virksomhed med masser af ”glimt i øjet”.


Du er hermed tilmeldt vores nyhedsbrev
Denne mail er allerede tilmeldt.
Nyhedsbrev